Over Tana

Ik ben afgestudeerd aan de Academie Qing Bai, een prestigieuze school voor Traditionele Chinese Geneeswijzen, waar ik ben opgeleid in de klassieke Chinese acupunctuur. Na mijn afstuderen ben ik mij blijven verdiepen in deze eeuwenoude geneeskunde. Zo volgde ik diverse bijscholingen en trainingsprogramma’s bij de grote meesters van deze tijd, onder andere Kiiko Matsumoto, dr. Wang, Yeffrey Yuen en dr. Tan.

Naast mijn werk in mijn eigen praktijk zet ik mij actief in met een aantal andere Nederlandse acupuncturisten, in samenspraak met de Internationale Groep van Acupuncturisten, voor de ontwikkeling en verspreiding van de Oosterse Geneeswijzen.

Dankzij mijn ervaring en studies gebruik ik verschillende methodes en verfijnde technieken om je te helpen, wat je klacht ook is. Zo streef ik er ook naar om de diepere oorzaak van de ziekte te vinden in plaats van de klacht symptomatisch te behandelen.

Vul mijn contactformulier in en neem vrijblijvend contact met mij op als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder in mijn praktijk Acupuncturist Nijmegen.